Informatiepagina

In het kort

Hier vind je het overzicht van de e-learningcursussen die binnenkort verschijnen of recent verschenen zijn. Bij een revisie lees je hier hoe lang de oude cursus nog geaccrediteerd is.

Het IVM neemt regelmatig nieuwe e-learningcursussen op in het aanbod. Dit kan een heel nieuw onderwerp zijn of een revisie van een al bestaande cursus. Circa drie jaar na het verschijnen van een cursus - of eerder als veranderingen hier aanleiding toe geven - reviseren we een cursus, of halen we deze uit het aanbod. 

De cursussen onder Planning zijn recent beschikbaar of verschijnen binnenkort. Heb je hier vragen over? Neem contact op met IVM via nascholing@medicijngebruik.nl of 0888 - 800 400.

Planning

De volgende cursussen zijn recent beschikbaar of verschijnen binnenkort:

Revisies en updates

Wat is een revisie?

Een revisie krijgt altijd de vorm van een nieuwe cursus, al dan niet met een hele nieuwe naam. Cursisten die al in de oude cursus bezig zijn, of de eindtoets al hebben afgerond, houden toegang tot een in de cursus (bij Welkom) aangegeven einddatum. Nieuwe cursisten krijgen vanaf het moment van verschijnen van de nieuwe cursus, automatisch toegang tot deze nieuwe cursus. 

Er is ook sprake van een nieuwe cursus bij een cursus waarvan alleen de toets versterkt is.

Wat is een update?

Minimaal een keer per jaar en op basis van meldingen van cursisten, controleren we de inhoud van alle cursussen op werking van links, feitelijke onjuistheden, spelfouten, instellingsfouten en andere zaken die de kwaliteit van de cursus nadelig beïnvloeden. In het schema heet dit een Update.

Levering LTI-koppeling bij revisie

Neemt u de cursussen van het IVM af via een LTI-koppeling? Om toegang te krijgen tot een herziene cursus heeft u een nieuwe LTI-koppeling nodig. Met ingang van 2018 ontvangt u in juni en november de gegevens van de herziene cursussen. De oude cursus is daarna nog ten minste zes maanden geaccrediteerd.
 
De planning voor de aanlevering van herziene cursussen vindt u hieronder:

Contact

Laatst gewijzigd op 10 april 2020