FTO-beoordeling

In het kort

Deze FTO-beoordeling is voor FTO-groepen die maximaal drie jaar geleden door het IVM op niveau 4 zijn beoordeeld. 

Voor wie

Apothekers, Huisartsen

In de sectoren

Huisartsenpraktijk, Apotheek

Kosten

€ 695,00 (exclusief 21% BTW)

Voeg toe aan winkelwagentje

FTO-beoordeling Zorg en Zekerheid - Continue

€ 695,00

Inhoud

In overleg met Zorg en Zekerheid biedt het IVM vanaf 2012 FTO-beoordelingen aan. Deze FTO-beoordeling is voor FTO-groepen die maximaal 3 jaar geleden door het IVM op niveau 4 zijn beoordeeld. Dit is de continue FTO-beoordeling.

Deze beoordeling vindt eens in de 3 jaar plaats. Doel is te beoordelen of de FTO-groep nog steeds op niveau 4 functioneert. FTO-groepen die bij een continue beoordeling niet meer op niveau 4 blijken te functioneren, kunnen het daaropvolgende jaar hun niveau alleen laten beoordelen via een normale FTO-beoordeling.

Voor een continue FTO-beoordeling van uw FTO-groep vragen wij het FTO-verantwoordingsformulier in te vullen (zie download onderaan of op te vragen via ftozenz@medicijngebruik.nl). In het FTO-verantwoordingsformulier vult u de gegevens van de afgelopen drie jaar in. Daarnaast levert u de presentielijsten met handtekening van de aanwezigen, alle FTO-verslagen en de prescriptiecijfers aan.

Bijzonderheden

Is uw FTO-groep nog niet op niveau 4 beoordeeld door het IVM, of is de laatste beoordeling langer dan 3 jaar geleden, kies dan voor de FTO-beoordeling Zorg en Zekerheid -normaal.

Contact

Downloads

FTO-verantwoordingsformulier
Download
Formulier te gebruiken voor de FTO-beoordeling.

Laatst gewijzigd op 13 januari 2020