FTO-beoordeling

In het kort

Functioneert je FTO-groep aantoonbaar op niveau 4? Dan vraag je hiermee een FTO-beoordeling aan over de kalenderjaren 2018 en 2019.

Voor wie

Apothekers, Huisartsen

In de sectoren

Huisartsenpraktijk, Apotheek

Kosten

€ 1.798,00 (exclusief 21% BTW)

Voeg toe aan winkelwagentje

FTO-beoordeling DFZ - FTO-beoordeling niveau 4 (tweejaarlijks)

€ 1.798,00

Inhoud

Met ingang van 2017 gelden bij De Friesland Zorgverzekeraar nieuwe beoordelingsregels voor FTO-groepen die aantoonbaar minimaal 2 aaneengesloten jaren op niveau 4 hebben gefunctioneerd:

  • de FTO-beoordeling vindt plaats per kalenderjaar en niet meer per schooljaar
  • FTO-groepen die aantoonbaar minimaal 2 jaar op niveau 4 hebben gefunctioneerd, hoeven nog maar 1x per 2 jaar een beoordeling uit te laten voeren.

Voor deze FTO-beoordeling zijn de verslagen nodig van minimaal 12 FTO-bijeenkomsten, gehouden in de periode januari 2017 - december 2018. Per FTO-bijeenkomst levert u ook de agenda, jaarplanning, prescriptiecijfers en presentielijsten aan. Het IVM beoordeelt het FTO-niveau aan de hand van de indicatoren voor het FTO zoals vermeld in het handboek FTO. Hier staat ook in beschreven wat de criteria voor niveau 4 inhouden. Het handboek kunt u gratis downloaden op deze site.

Voldoet uw FTO-groep sinds minimaal 2 jaar aantoonbaar aan de criteria voor niveau 4 én organiseert u minimaal 3x per jaar een DTO-bijeenkomst, dan vraagt u een tweejaarlijkse FTO-/DTO-beoordeling aan. Deze bestelt u hier.

Voldoet uw FTO-groep niet aan de voorwaarden voor een tweejaarlijkse beoordeling, dan vraagt u een jaarlijkse beoordeling aan. Deze bestelt u hier.

Contact

Laatst gewijzigd op 14 januari 2020

Gerelateerd aan DFZ - FTO-beoordeling niveau 4 (tweejaarlijks)

FTO-beoordeling