FTO-beoordeling

In het kort

Functioneert je FTO-groep op niveau 3? Of heeft je groep geen geldige niveaubepaling? Dan vraag je hiermee een FTO-beoordeling aan over het kalenderjaar 2019. 

Voor wie

Apothekers, Huisartsen

In de sectoren

Huisartsenpraktijk, Apotheek

Kosten

€ 1.350,00 (exclusief 21% BTW)

Voeg toe aan winkelwagentje

FTO-beoordeling DFZ - FTO-beoordeling niveau 3 (jaarlijks)

€ 1.350,00

Inhoud

Met ingang van 2017 is de periode waarover een FTO-beoordeling voor De Friesland Zorgverzekeraar wordt uitgevoerd, een kalenderjaar (januari - december).

Voor deze FTO-beoordeling zijn de verslagen nodig van minimaal 6 FTO-bijeenkomsten, gehouden in de periode januari 2018 - december 2018. Per FTO-bijeenkomst levert u ook de agenda, jaarplanning, prescriptiecijfers en presentielijsten aan. Het IVM beoordeelt het FTO-niveau aan de hand van de indicatoren voor het FTO zoals vermeld in het handboek FTO. Hier staat ook in beschreven wat de criteria voor niveau 4 inhouden. Het handboek kunt u gratis downloaden op deze site.

Voldoet uw FTO-groep sinds minimaal 2 jaar aantoonbaar aan de criteria voor niveau 4, dan vraagt u een tweejaarlijkse FTO-beoordeling aan. Deze bestelt u hier.

Voldoet uw FTO-groep sinds minimaal 2 jaar aantoonbaar aan de criteria voor niveau 4 én organiseert u minimaal 3 DTO-bijeenkomsten per jaar, dan vraagt u een tweejaarlijkse FTO-/DTO-beoordeling aan. Deze bestelt u hier.

Contact

Laatst gewijzigd op 13 januari 2020